En riktigt härlig loppis!

Hej igen, alla härliga läsare! Som många av er redan är medvetna om så brukar jag ju för det mesta här på bloggen skriva om shopping och idag så tänkte jag att jag skulle ta och skriva lite kort om en loppis i Grums, Säffle och Åmål med omnejd, eller rättare sagt en loppis för alla oss som befinner oss i dessa områden med omnejd, då det faktiskt är någonting som har varit oerhört efterfrågat bland er läsare att jag ska tipsa om.

Det är ju dock inte så ofta som jag går på loppis, men nu när jag har funnit en som jag verkligen har fastnat för och alltid lyckas hitta roliga saker hos, så kände jag helt enkelt att det nu var dags att faktiskt ta och dela med mig av den. Loppisen som jag därför vill ta och uppmärksamma er alla om här idag heter inget annat än Mias Tyg, Antik, Loppis & Kuriosa och det är alltså till den som jag själv har valt att vända mig nu ett antal gånger när jag verkligen känner att jag vill fynda roliga och fina saker. Som man kan förstå från namnet så kan man hos Mias Tyg, Antik, Loppis & Kuriosa finna allt från tyg till antika saker och kuriosa. Det är faktiskt en hel del saker från Mias Tyg, Antik, Loppis & Kuriosa som ni redan har sett här på bloggen och frågat mig om, vilket jag tycker är väldigt roligt. Jag har nu fått upp ögonen för loppisar och kan absolut rekommendera att ni kikar in hos just Mias Tyg, Antik, Loppis & Kuriosa ifall ni befinner er någonstans i närheten och känner er sugna på att fynda riktigt fina saker. Ha nu en jättetrevlig fortsatt vecka, så hörs vi snart igen i ett annat inlägg framöver här på bloggen!