Vaxning på Södermalm

Varmt välkomna tillbaka hit! Jag hoppas att ni har haft en riktigt trevlig start på den här veckan och att ni dessutom mår bra och har kunnat ladda upp batterierna lite nu under helgen. Det har i varje fall jag verkligen hunnit med och jag känner mig taggad inför att vara tillbaka på jobbet. Hur som helst, så tänkte jag här idag skriva om någonting lite annorlunda och det är ju nämligen om det här med vaxning på Södermalm då jag har fått in en del frågor från er läsare som undrar ifall jag kan rekommendera en bra salong att gå till när det kommer till just vaxning.

Just så här nu på sommaren, så kan jag ju inte ens börja att beskriva hur skönt det är att passa på att göra vaxning istället för att hålla på att raka sig hela tiden och därför så tänkte jag helt enkelt att jag här idag skulle ta och dela med mig av det företaget som jag själv då har valt att vända mig till nu ett antal gånger och som jag verkligen tycker har koll på sitt område och det heter inget annat än Brazilian Wax Studio HB. Jag blev faktiskt själv tipsat om att gå till just Brazilian Wax Studio HB genom en nära vän till mig och eftersom att jag hörde så mycket bra saker, så var det till slut ett väldigt lätt val att boka in en tid hos dem. Jag har ju faktiskt provat på en hel del vaxning på olika ställen, men just hos Brazilian Wax Studio HB så tycker jag att det är mer professionellt och skonsamt utfört samt att personalen är kunniga och trevliga och ser till så att man känner sig bekväm. Hur som helst, så tycker jag absolut att ni ska kika vidare på just Brazilian Wax Studio HB ifall ni nu känner er intresserade av detta!