Vår altan är 100 kvadratmeter

En dröm vi har sett till att göra verklighet av är att vi har skaffat en altan. I början av maj tog vi emot ett par hantverkare och äntligen har vi en egen uteplats att tillbringa sommaren på. Vi hade visserligen vår trädgård precis utanför dörren och den har vi kvar såklart men att ha en altan gör att vi bara kan öppna dörren och sätta oss därute och njuta.

Det var ingen liten sak att få till en altan. Det tog en del diskussioner med vår granne först men i slutänden blev det som vi ville ha det. Vi hade funderat på hur stor den skulle vara och kommit fram till 100 kvadratmeter. Detta innebar att vi behövde lite extra mark från grannen och efter mycket möda lyckades vi äntligen komma överens. Han ville inte släppa ifrån sig något av sin mark så vi fick köpa det av honom. Vi blev lite chockade över priset men det var väl det som gällde.

Nu har vi iallafall en altan som är 100 kvadratmeter stor och där ryms hela familjen med vänner på. Det är verkligen en dröm som har gått i uppfyllelse och vi njuter av den alltid när solen skiner. Sommaren är här igen och då passar det ju perfekt Vi har länge drömt om detta och nu äntligen är den verklighet. Den är 100 kvadratmeter stor och där ryms hela familjen med vänner på. Det är verkligen en dröm som har gått i uppfyllelse och vi njuter av den alltid när solen skiner. Visst, det är en mycket stor uteplats men det var lika bra att göra den så stor då vi har ett stort umgänge och vill att alla ska får plats och det får vi nu. För övrigt ska vi gå på en konsert här i Uppsala ikväll, ser fram mot!