En otroligt bra frisör

God morgon! Hoppas du har fått en god nattsömn och att du även har fått en bra start på den här dagen. Jag tänkte själv börja dagen med att skriva ett inlägg till er, tanken är att det ska handla om en frisör i Motala. Företaget heter Lazokia Beauty Zone AB och ni kan läsa mer här om ni vill veta mer om företaget i sig eller vad de erbjuder.

Ett av mina största intressen är shopping, det är någonting med att köpa nya saker som gör mig glad.  Jag kan dock även få det ruset genom att bara gå runt i affärer och kolla på saker, jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva det men det är någonting med det som gör mig på bättre humör. En dag när jag var och shoppade med en kompis gick vi förbi Lazokia Beauty Zone AB, det var första gången jag upptäckte att denna frisör i Motala låg där. Samtidigt som vi gick förbi dem kom jag att tänka på att jag behövde klippa mig. Av det man kunde se av salongen såg det professionellt ut, så jag valde att gå in och boka en tid för klippning. Väl på min inbokade tid fick jag otroligt bra service, det var ingenting i deras service som inte var på topp. Dessutom fick jag ett riktigt fint resultat, håret blev jämt klippt och jag kunde gå därifrån nöjd. Nu i efterhand är jag glad över att jag var lite spontan och gick in till dem och bokade en tid, annars hade jag aldrig upptäckt hur duktiga de var med hår. Eftersom jag blev så nöjd den gången vet jag att jag definitivt kommer gå tillbaka till denna frisör i Motala nästa gång jag behöver klippa mig eller göra något annat med håret.