Café för dig i Hultsfred med omnejd

Hej igen! Många av er vet ju att jag själv befinner mig i Hultsfred och ofta är på jakt efter ett bra fik eller café att sätta mig ner på ibland då jag är ute och shoppar eller när jag helt enkelt bara känner mig sugen på att fika. Nyligen så fann jag precis det som jag eftersökt i Vimmerby och det caféet heter inget annat än Café Kröngården.

Det här är även ett företag som erbjuder ljudutrustning och eftersom att jag vet att det finns en del läsare till den här bloggen som har uttryckt att de håller på med ljud och eftersöker sådant, så kände jag helt enkelt att jag skulle ta och passa på att rekommendera det här caféet till både dem av mina läsare som är intresserade av att hitta ett bra fik och dem som är intresserade av att kunna hyra ljudutrustning med mera. Eftersom att jag även vet att det är rätt så många av er som faktiskt också befinner er här omkring, så hoppas jag verkligen på att det här tipset nu kommer att kunna vara behjälpligt för så många som möjligt av er! Hur som helst, så tycker jag absolut att det är ett företag som är värt att kika lite närmare på ifall man nu är intresserade av något av de ovanstående och ifall ni vill börja kolla redan nu, så kan jag passa på att slänga in en länk här i inlägget som kommer att kunna ta er direkt vidare till Café Kröngården och deras landningssida här på nätet. Där finner ni mer information samt adress och kontaktuppgifter ifall ni eventuellt skulle vilja ta kontakt med frågor och funderingar och så vidare. Ha nu en riktigt fin fortsatt sommar, alla mina kära läsare, så hoppas jag även att vi snart hörs av igen i ett annat inlägg som vanligt!