Bra hjälp av en snickare

Hej

Jag vände mig till en snickare för att få en altan. Han gjorde ett mycket bra jobb och jag vill självklart skriva ett inlägg till er om honom. Jag heter Jens och bor i Stenungsund. Jag kollade upp olika snickare i området. Många av dom verkade inte bry sig om kunderna, och en del svarade inte ens på mejl eller telefon. Men så fann jag en som jag fick förtroende för och jag kollade upp firman och det var många som lämnat goda referenser och allting verkade bra, och det var det också. Ni kan läsa mer på deras hemsida som ni kommer till genom att klicka här.

Snickaren kom hem till mig på ett gratis hembesök och kollade upp vad jag ville ha och föreslog olika alternativ. Jag hade ingen aning om detta så det var skönt att få hjälp med det. Sedan blev vi överens om priset och tidsplanen och allting. När det blev dags för arbetet att starta gick det undan och det tog inte mer än en och en halv dag så var jobbet klart. Men när han var här så bad jag om hjälp också att laga ett staket som hade gått sönder på ett par ställen, jag menar, var han ändå här så kunde han lika gärna rätta till det, och det fina är att det kostade ingenting extra. Nu har jag en altan som är helt underbar och jag njuter varje dag, frånsett om det regnar och det gör det ju just nu men nästa vecka ska det visst bli fint väder igen. Jag skulle rekommendera denna firma till vem som helst i Stenungsund med omnejd och ni kommer inte att ångra er. Det var vad jag hade att dela med mig om till er för den här gången och med det sagt, ha en fin eftermiddag!

Hälsningar Jens